Distrac Group

Distrac Group is uw totaalaanbieder voor zorgmeubilair. Dankzij de verbintenis tussen Distrac en Salens is Distrac Group in staat de beste kwaliteit aan te bieden aan zijn klanten. Ook zijn de actieve partnerships met Tempur, Stiegelmeyer, Navailles, Burmeier en Brunner een cruciaal onderdeel in de totaalconcepten van Distrac Group binnen de zorgwereld.

De missie van Distrac Group bestaat uit de creatie van een volledig aanbod van optimale uitrustgoederen. Innovatie die actief bijdraagt aan de zorg voor mensen door die op de meest ideale manier te ondersteunen. De zorg voor de patiënt staat dus steeds centraal.

Distrac Group wil huiselijkere en menselijkere ruimtes creëren waar het altijd gezellig vertoeven is. Een volledig aanbod van optimale uitrustingsgoederen met innoverende producten die de zorg voor mensen op de beste manier ondersteunen. De zorg voor de patiënt staat centraal.

We gaan even twintig jaar terug in de tijd. In 1993 is Distrac Wellcare Products geboren. Het startte allemaal als zijnde een groothandel in Orthopedische producten. De verkoop de eerste jaren bestond uit materialen, orthesen en prothesen. Nog steeds is Orthopedie een niet weg te denken element in de Distrac organisatie. Na meer dan twintig jaar evolueren staat nu Distrac Group voor u, één van de belangrijkste spelers in de Belgische zorgsector.

Het geheim zit in de kwaliteit van de producten die alle medewerkers uit de zorgsector met plezier gebruiken. Zo kunnen ze zich zonder zorgen focussen op hun hoofdtaak. De zorg en het comfort van de patiënt staat in alle geval centraal. In de zorgsector is het vooral belangrijk om te luisteren naar de noden van de klanten en zo de perfecte oplossing te bieden.

Enkele jaren later kwam Distrac Group voor het eerst in aanraking met het merk Tempur, een grootmacht op vlak van matrassen in ziekenhuizen. Dankzij deze producten gingen voor Distrac Group heel wat deuren open. Voor het eerst werd extra aandacht besteed aan doorligwonden in ziekenhuizen, ook gekend als decubitus. Sindsdien neemt Distrac Group zijn taak in de bewustwording van doorligwonden zeer ernstig. Telkens opnieuw streven naar de beste kwaliteit en zorg voor de patiënt.

Na Tempur was de volgende stap snel gezet. Distrac Group keek naar Stiegelmeyer als officiële partner in het aanbieden van verpleeg-, ziekenhuis- en thuiszorgbedden. Samen denken ze aan nieuwe en innovatieve oplossingen voor de zorgsector.

Al deze partnerschappen waren lang niet de enigste. Het huwelijk tussen Distrac en Salens zorgt ervoor dat Distrac Group het totaalconcept voor de zorgsector in huis heeft. Het volledige pakket, op één adres.

Ondertussen biedt Distrac Group zorgconcepten met onder meer Tempur, Stiegelmeyer, Burmeier, Salens, Brunner, Navailles,…

Magazines

Jaargang 1 magazine Distrac

Magazine jaargang 1

Meer Informatie
Jaargang 2 Distrac magazine

Magazine jaargang 2

Meer Informatie
Magazine cover

Magazine jaargang 3

Meer Informatie

Magazine jaargang 4

Meer Informatie

Salens Zorgmeubilaircatalogus

Meer Informatie

Showrooms

Distrac nv

Bleyveld 14,
B-3320 Hoegaarden
Info@distracgroup.com
016 76 82 82


Salens nv

Beernemsteenweg 77,
8750 Wingene
info@salens.be
www.salens.be
050 32 80 10

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Neem contact met ons op voor meer informatie.